23948sdkhjf

Eltronic rykker EMS-produktionen

En tredjedel af salget til internationale kunder rykker til Danmark, når teknologivirksomheden flytter EMS-produktion og Box Build til nye underleverandører i Thailand.
Eltronic rykker produktionen ud af Kina og ind i Thailand.

- Vi kan ikke konkurrere på det nu i Kina, siger administrerende direktør Lars Jensen om stigende lønninger i det østlige Kina, hvor firmaet hidtil har lagt produktionen hos en klynge af underleverandører.

- På EMS-produktion og Box Build er Thailand mere konkurrencedygtige end Kina på nuværende tidspunkt. Det er alle de leverandører, der indgår i Box Build, og ikke selve EMS-delen men den samlede cluster af leverandører, uddyber Eltronic-direktøren.

Salg fra både Danmark, Kina og Thailand
Mens Eltronics produktion i Kina hidtil har ligget hos en klynge af underleverandører, har virksomheden selv haft produktionsplanlægning, sourcing og lignende i landet. Og her bliver det.

- Af det vi sælger til internationale kunder fortsætter til dels i Kina. Men en tredjedel ryger til Danmark, en tredjedel til Thailand og en tredjedel bliver i Kina, oplyser Lars Jensen.

Bruger samme system i Centraleuropa
Modellen med produktion hos underleverandører benytter Eltronic sig også af i Polen, hvor teknologivirksomheden også selv har ingeniører.

Eltronics egen produktion i Polen blev lukket ned for nogle år side, og der er ifølge Lars Jensen ikke planer om at starte det op igen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109