23948sdkhjf

Siemens masse-fyrer

Den tyske industrigigant skærer 7.800 stillinger. Det er uvist, om Danmark bliver ramt.
En ny organisationsstruktur betyder, at Siemens skærer 7.800 stillinger – de 3.300 skal findes i Tyskland. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

- Vores vision 2020 skal sikre, at vores koncern kommer tilbage på et bæredygtigt vækstspor, og at vi lukker profitabilitets-hullet til vores konkurrenter. Vores strategiske re-orientering har gjort os i stand til markant at strømline vores organisation og fjerne hele, mellemliggende lag, siger president og CEO Joe Kaeser.

2020-visionen betyder en fokusering af Siemens’ aktiviteter inden for områderne elektrificering, automation og digitalisering. Planen er at skabe en mere flad struktur i koncernen og reducere antallet af divisioner fra de nuværende 16 til ni eksklusive den autonome Healthcare-division.

Målet er en årlig besparelse på 1 milliard euro, som til gengæld vil blive investeret i innovation, produktivitet og vækstinitiativer.

Det er endnu uvist, i hvor høj grad fyringerne kommer til at ramme Siemens’ danske virksomheder. Over for TV2 Nord ønsker pressechef Rasmus Windfeld ikke at kommentere afskedigelserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11