23948sdkhjf

EMS-direktør viser flotte tal og ser tilbage på sit første år

HP Elektronik-Montages CEO fremhæver relationerne til kunderne og medarbejdernes indsats som højdepunkter i det seneste regnskabsår

Det blev et godt år i Ballerup, hvor HP Elektronik-Montage holder til.

Året har været præget af store overskrifter i EMS-virksomheden, der fik ny direktør i oktober og nye ejere i marts. Men sideløbende med alt det har driften også fulgt med, hvor overskuddet er vokset fra 3,9 til 6,2 millioner kroner. Og det er selvom, regnskabsåret kun gælder for 10 måneder.

HP Elektronik-Montage ApS
Regnskabsår 2023/2024* 2022/2023
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 21,7 19,3
Resultat af primær drift 8,3 5,3
Resultat før skat 8,1 5,0
Årets resultat 6,2 3,9
Balancestatus 27,7 29,8
Egenkapital 14,3 9,1
Antal ansatte 31 28
Kilde: CVR *Regnskabet dækker over 10 måneder

Forklaringen er ret ligetil, fortæller CEO Bo Eilskov Knudsen.

- Vi har kunder i mange forskellige brancher, og det har været godt for os, siger han.

Desuden mener Bo Eilskov Knudsen, at et omfattende komponentlager har gjort, at HP Elektronik-Montage i samarbejde med kunderne har formået at levere på efterspørgslen. Han fremhæver desuden sine medarbejderes indsats gennem året.

Årets regnskab dækker kun over 10 måneder, fordi HP Elektronik-Montage har skullet tilpasse regnskabsåret, så stemmer med ejernes, fortæller Bo Eilskov Knudsen.

Direktøren fremhæver desuden samarbejdet med de nye ejere som velfungerende. Ejerne lader Bo Eilskov Knudsen og co. køre forretningen og supporterer i det omfang, det er nødvendigt, lyder det.

Ro i maven

Bo Eilskov Knudsen fortæller videre, at han også forventer et stærkt næste regnskab, omend det givetvis ikke når samme højder som det seneste.

- Det har været lidt exceptionelt sidste år, så jeg forventer ikke lige så høje tal i år, men det ser ganske fornuftigt ud. Jeg har ro i maven, lyder det fra Bo Eilskov Knudsen.

Roen i maven bunder blandt andet i, at HP Elektronik-Montage har en stor nok kapacitet til, at man kan matche en eventuel stigning i efterspørgslen.

I løbet af de seneste år er der blevet indviet nye kvadratmeter i forlængelse af de nuværende faciliteter, og man har tage flere nye linjer i brug. Især på box build-forretningen lader der til at være en stor efterspørgsel, og kunderne er begyndt at få øjnene op for HP Elektronik-Montages kompetencer på området.

Et godt første år

Et andet højdepunkt er personligt for Bo Eilskov Knudsen. Han tiltrådte i HP Elektronik-Montage 1. oktober i fjor, og dermed har han i lige knap et år kunnet kalde sig CEO for den sjællandske EMS-virksomhed.

Og det er gået godt indtil videre, fortæller han.

- Det har været et rigtig spændende år. Jeg er kommet godt ind i det, og jeg er i god kontakt med kunder og leverandører. Og så er jeg heldig, at jeg arbejder med nogle gode, dygtige og rare kolleger. Det er et rart miljø at være i, så jeg er glad og tilfreds, siger Bo Eilskov Knudsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046