23948sdkhjf

Amerikansk kæmpe åbner produktion i Danmark

Mikroelektronikproducenten Micross udvider deres engagement i Danmark - flytter fra Herlev til Ballerup for at starte produktion op

Den amerikanske leverandør af mikroelektronik Micross vil øge sin tilstedeværelse i Europa, og nu vil virksomheden starte produktion i Danmark.

Micross leverer i dag hi-rel-mikroelektronik til blandt andet rumfarts-, fly- og medicinalindustrien og har indtil nu haft kontorer i Herlev, men nu er selskabet flyttet til over 1600 nye kvadratmeter i Ballerup, hvor man vil etablere produktion i Sunpark Erhvervshus.

- Da vi gerne ville opstarte produktion i Danmark, voksede vi ud af vores lokaler i Herlev. Vi har lejet 1628 kvadratmeter, hvor 735 er i stuen, som vi transformerer til produktionslokaler til udvikling af elektronikmoduler til rumfartsindustrien, udtaler Martin Toftalid, production manager i Micross, i en pressemeddelelse EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Derudover vil der efter en større renovering blive etableret kontorer og laboratorier i de nye lokaler.

Micross er en global producent af mikroelektronik med base i Melville, New York. Virksomheden leverer en lang række komponenter til elektronikindustrien verden over og specialiserer sig inden for forsvars-, rumfarts- og medicinalindustrierne. Virksomheden har i alt 17 lokationer verden over.

Virksomheden købte i 2023 Infineons hi-rel-forretning og hermed også den danske afdeling. Det danske selskab har også tidligere fungeret under navnet Alcatel Space.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047