23948sdkhjf

Printplade-virksomhed solgt til svenskere

Print Production er blevet solgt til svensk PCB-kæmpe

Den danske printplade-virksomhed Print Production er kommet på nye hænder.

Det er svenske NCAB, der har købt Print Production fra direktør Søren Tranekær Christensen og salgschef Maria Andersen.

- Det var det rigtige match for os, for det er svært for os at komme ud over stepperne på grund af vores størrelse, siger Søren Tranekær Christensen til Electronic Supply.

Print Production har rødder tilbage til 80'erne, hvor virksomheden var en del af BB Electronics. Siden blev virksomheden udskilt fra EMS'eren i begyndelsen af indeværende årtusinde. Løbende er printproduktionen blevet mindre og distributionen blevet større, og i fjor lukkede man ned for den sidste produktion.

Derfor er Print Production nu kun en handelsvirksomhed, og deri ligger et stort arbejde i at sikre kvaliteten med de printplader, der forhandles.

- Det er svært for os at auditere leverandørerne, når vi ikke er flere. Derfor gav det mening for os at sælge, siger Søren Tranekær Christensen.

Udover de to hidtidige ejere har Print Production tre ansatte.

Vigtig erfaring

De tre ansatte kommer til at følge med i købet, men det gør navnet ikke. Der er endnu ikke fastlagt en præcis dato, men Søren Tranekær Christensen fortæller, at der senest fra årsskiftet ikke længere er noget, der hedder Print Production.

Selvom navnet bliver lagt i graven, er Søren Tranekær Christensen overbevist om, at han og kollegernes evner fortsat er brugbare.

- Vi har en god erfaring, og jeg tror på, det var derfor de var interesserede i os, siger Søren Tranekær Christensen, der glæder sig til at tage fat på arbejdet i en større organisation.

- NCAB er til stede i mange lande, og jeg har et indtryk af, at man er gode til at hjælpe hinanden på tværs af landene, siger han.

Købsprisen er ikke oplyst.

NCAB Group har hjemme i Sverige og er til stede i 19 lande i Europa, Asien og Nordamerika. Virksomheden producerer printkort til en lang række industrier.

I fjor omsatte virksomheden for 2,6 milliarder kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063