23948sdkhjf

Ciklum kåret til bedste it-virksomhed i Ukraine

Ciklum har fået den højeste rangering blandt softwareudviklingsvirksomheder i Ukraine med mere end 200 ansatte i en markedsanalyse foretaget af Developers.org.au – det ukrainske fællesskab for softwareudviklere.
Markedsanalysen, som er foretaget for første gang, har til formål at identificere de bedste arbejdsgivere inden for softwareudviklingbranchen i Ukraine.

- Sådan en fælles målestok med en samlet måde at gribe det an på vil hjælpe softwareudviklere og ukrainske it-firmaer med at forstå de stærke og svage sider i deres respektive firmaer. Vi håber, at dette vil vise, hvilke virksomheder der er rigtig gode at arbejde for. Derudover vil dette være et glimrende indspark til den igangværende diskussion af firmaerne på vores internetportal. Vores plan er at gøre dette til en årlig rangering, så det vil være muligt at se dynamikken, siger Max Ischenko, som organiserede denne analyse fra Developers.org.au

Tilfreds ledelse
Firmaernes ansatte har deltaget frivilligt i evalueringen, mens Developers.org.au har ageret den uafhængige dommerkomité. Markedsanalysen, der er i form af et spørgeskema, fokuserede blandt andet på nøgleaspekter som lønniveau, karriereudvikling, firmagoder samt forholdet mellem medarbejdere og teams. Næsten 2.650 spørgeskemaer blev afleveret fra 20 forskellige virksomheder blandt ni af de største byer med softwareudvikling i Ukraine.

Ciklums ledelse er meget tilfredse og stolte over den vurdering, de har modtaget fra deres ansatte. Indenfor det sidste halvandet år har Ciklum brugt meget tid på at forbedre arbejdspladsen, deriblandt bedre faciliteter, større support og udvikling for de ansatte, samt været overordnet aktiv i miljøet for ukrainske softwareudviklere generelt.

- Ciklums høje rangering i denne markedsanalyse viser, at vi er på rette vej i forhold til, hvad vi gør for at gøre vores ansatte glade. Iværksættelse af agile og "Motivation 3.0" tilgange virker godt sammen med Ciklums egen team-softwareudviklingsmodel, hvilket tillader os at skabe et åbent, lærerigt og motiverende miljø, som også er værdsat af vores medarbejdere - hvilket markedsanalysen viste os. At have professionelle og motiverede medarbejdere er et vigtigt element i at hjælpe vores klienter i at nå deres mål, kommenterer Marina Vyshergorodskikh, som er HR-direktør i Ciklum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078