23948sdkhjf

Fokuseret RoseTechnology på vej ud af krisen

Tidligere på året frasolgte RoseTechnology sit produktionsselskab, og det øgede fokus på kernekompetencerne har vendt røde tal til overskud.
Tiderne begynder for alvor at lysne for det sønderjyske udviklingshus. I sommer overtog Delfi Tech Manufacturing søsterselskabet RoseSolutions, og siden har RoseTechnology kæmpet med rygter om, at også deres selskab skulle være blevet overtaget.

De rygter vil CEO og grundlægger Henrik Bork Steffensen selvfølgelig gerne mane i jorden, for faktisk er RoseTechnology kommet sikkert ud af finanskrisen.

Sorte tal på bundlinjen
- Vi har lige nu den største projekt-pipeline nogensinde og har ordrebøgerne fyldt. Det betyder, at vi lige nu faktisk ikke har ressourcer nok i virksomheden og derfor igen er begyndt at ansætte nye medarbejdere, siger Henrik Bork Steffensen.

Allerede nu kan Sønderborg-virksomheden derfor konstatere, at sidste års underskud bliver en enlig svale – lige nu kører virksomheden nemlig med sorte tal på bundlinjen.

Henrik Bork Steffensen forklarer, at det især er kunderne i industrien, der er begyndt at mærke de stigende konjunkturer.

Stiller skarpt på udvikling
Derfor ærgrer det ham dobbelt, at overtagelses-rygterne stadig florerer, for salget af søsterselskabet blev netop gennemført for at skabe en endnu mere fokuseret virksomhed til glæde for kunderne.

- Vi har valgt at stille skarpt på udviklingen af elektronik, og det var derfor, vi valgte at overdrage produktionsselskabet til anden side. RoseTechnology’s stab på omkring 20 mand vil fortsat gå forrest, når det gælder udvikling og nytænkning, og det holder vi fast ved. Vi ved af erfaring, at det er vigtigt at se frem, og det vil RoseTechnology naturligvis hjælpe alle vores kunder med, siger Henrik Bork Steffensen.

- Ved at udvikle og forudse trends, samt spå om hvad der på sigt vil blive efterspurgt på markedet, er det muligt selv i nedgangstider at bevare konkurrenceevnen. Og her kan RoseTechnology dele ud af koncernens kompetencer og bidrage med den innovation, industrien har brug for, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063