23948sdkhjf

Succesrigt Aarhus-firma i nyt samarbejde

Systematic vil vokse sammen med IST Danmark på et bestemt område.
Softwarehusene IST Danmark og Systematic samler kræfterne i et samarbejde, der skal afdække mulighederne for sammen at styrke virksomhedernes produkter og services til folkeskolen.

- IST er en stor kapacitet og erfaren spiller på området for produkter samt services til folkeskolen. Det er erfaring, der kan styrke vores katalog på området, mens vi har viden og kompetencer, der styrker IST på deres felt, siger Martin Brøchner-Mortensen, Vice President, Library & Learning hos Systematic.

Systematic, der er leverandør af det nye Fælles Bibliotekssystem til, for nuværende, 94 kommuner, leverer også den nye læringsplatform MoMo, som er udviklet i henhold til KLs krav, og efter folkeskolereformen trådte i kraft. IST er leverandør af Tabulex, som repræsenterer en række administrative produkter, der anvendes i 86 kommuner.

- Samarbejdet har bl.a. til formål at afdække, hvorledes vores produkter sammen kan anvendes på en effektiv og optimal måde for kommunerne samt deres brugere på skolerne, forklarer Martin Brøchner-Mortensen og fortsætter:

- Derudover vil vi sammen arbejde på at gøre det lettere for kommunerne at indkøbe MoMo via SKI rammeaftale, som IST er tilsluttet.

Systematic og IST Danmark vil gennem samarbejdet ligeledes afdække perspektiverne i at gå sammen om at byde på den kommende samarbejdsplatform, der forventes at komme i udbud i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109