23948sdkhjf

Dansk virksomhed optimerer lagerprocesser på Malta

En brugervenlig mobil løsning fra Aalborg-firmaet Tasklet Factory vil fremover optimere arbejdsprocesserne på de maltesiske lagre markant.
Tasklet Factory har således indgået et strategisk partnerskab med Maltas førende it-virksomhed, Exigy, omkring leverancer af mobile løsninger, der optimerer forretningsgange. I første omgang koncentrerer samarbejdet sig om ”Mobile WMS”-løsningen, der forenkler lagerprocesserne i forbindelse med forretningssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Via en håndholdt enhed scannes vareleverancer ved varemodtagelsen og registreres direkte i virksomhedernes forretningssystem efter intelligent ordreudvælgelse. Løsningen kan endvidere anvendes til registrering af vareflytninger, optælling af varebeholdninger, registrering af serienumre samt meget andet.

Ordrer effektueres hurtigere
Fordelene ved en mobil løsning til styring af lageret er ifølge Tasklet Factory, at manuelle papirgange overflødiggøres, hvorved antallet af fejl reduceres væsentligt.

- Mobile WMS-produktet er nyeste generation af løsninger, der understøtter arbejdsprocesserne på et varelager. Den bevirker, at virksomheder kan effektuere ordrer hurtigere og mere sikkert, end de ville have kunnet via manuelle registreringer. Risikoen for menneskelige fejl minimeres, hvilket har stor betydning i eksempelvis den farmaceutiske industri, forklarer CEO i Tasklet Factory, Peter List.

Løsningen blev med stor succes introduceret i sidste uge på Hotel Hilton i Maltas hovedstad, Valetta, hvor mere end 120 mennesker fordelt på 80 virksomheder deltog og bekræftede den store interesse. Tasklet Factory har desuden oplevet stor fremgang på det skandinaviske marked samt i England og Frankrig i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079