23948sdkhjf

Atter overskud hos Rovsing

Den danske software- og elektronikudvikler fastholder sine forventninger til 2010/2011 efter regnskabsårets første kvartal.
Kvartalets omsætning blev 8,8 mio. kr. med et resultat af primær drift (EBIT) på 2,3 mio. kr. Resultatet er i overensstemmelse med budgettet for perioden og er det første positive perioderesultat over flere år.

For regnskabsåret 2010/2011 fastholdes forventningerne om en omsætning i størrelsesordenen 27-30 mio. kr. og et positivt resultat af primær drift (EBIT).

Ser gode muligheder i transportindustrien
Inden for selskabets hovedområde, det europæiske institutionelle rumfartsmarked, blev omsætningen i første kvartal 7,8 mio. kr. Ordreindgangen i kvartalet inden for rumfart var på 3,7 mio. kr., hvilket er normalt for første kvartal.

Inden for forretningsområdet defense fokuserer selskabet primært på udviklingen af et meget nøjagtigt samt højpålideligt lokaliserings- og navigationssoftware system, som adresserer nye og meget store markeder, der ikke kan dækkes med den for nuværende kendte teknologi. Omsætningen i første kvartal udgjorde 0,1 mio. kr.

Sidst men ikke mindst har Rovsing inden for forretningsområdet Transportation gjort gode fremskridt i markedsføringen af sine serviceydelser over for den tyske automobilindustri og dens Tier-1 underleverandører. Omsætningen i første kvartal udgør 0,9 mio. kr.

- Den tyske automobilindustri er igen tilbage på sporet og boomer i øjeblikket. Selskabet ser derfor fine muligheder for at udvide sine aktiviteter inden for dette forretningsområde over de kommende måneder og år, skriver Rovsing i sit kvartalsregnskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109