23948sdkhjf

Nordjyder indvier fabrik og tidobler produktion

Prins Joachim deltog ved indvielsen af Mydefences fabriksindvielse

Der er lutter positive nyheder fra Mydefence for tiden.

Først blev antidrone-virksomheden solgt til en britisk kapitalfond og senere udvalgt til en vigtig Nato-indkøbsaftale, og nu har virksomheden fra Nørresundby slået dørene op til sine nye produktionsfaciliteter.

Dermed har Mydefence nu 1400 kvadratmeter til produktion, hvilket er en tidobling af produktionskapaciteten.

- De øgede geopolitiske spændinger har intensiveret behovet for en oprustning på forsvarsområdet både i Danmark og resten af EU. Investeringen i vores nye produktionscenter giver os ikke blot mulighed for at øge vores kapacitet, men også at skabe flere arbejdspladser og bidrage til Danmarks position som strategisk aktør inden for den europæiske forsvarsindustri, udtaler Dan Hermansen, CEO hos Mydefence, i en pressemeddelelse.

Netop de ambitiøse vækstambitioner har Dan Hermansen tidligere fortalt om til Electronic Supply, hvor han udover fabriksudvidelsen også åbnede døren på klem for opkøb.

Det nye produktionscenter blev officielt indviet 27. august med en debat om international forsvars- og sikkerhedspolitik. Blandt deltagerne var H.K.H. Prins Joachim, forsvarsindustriattaché i Washington D.C. samt National Forsvarsmaterielsdirektør, Kim Jesper Jørgensen, og repræsentanter for den danske forsvarsindustri, lyder det i meddelelsen.

De nye produktionsfaciliteter skal desuden fungere som en prøveklud for Mydefences planer om på sigt at udvide med produktion i USA.

De planer kan du læse om her.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047