23948sdkhjf

100 år gammel virksomhed skifter navn

Horsens-firmaet FH Automation, som har været en del af den danske industri i over 100 år, har fået et nyt navn og en ny visuel identitet.

Firmaet hedder nu Rlay, og ændringen sker som en markering af virksomhedens mangeårige udvikling.

- I 2019 udarbejdede vi en strategi for at bevare produktionen af automatiktavler i Danmark. Vi har derfor investeret i maskiner og software for at automatisere produktionen, og det har givet vores kunder bedre priser og højere kvalitet. Samtidig har vi forbedret arbejdsmiljøet for vores medarbejdere ved at automatisere tidligere manuelle processer, siger Lars Farsø, direktør hos Rlay, i en pressemeddelelse.

- Vores elektromekaniske værksted, som blev startet op helt tilbage i 1921, er stadig en vigtig del af virksomheden. Vi fortsætter med at servicere og sælge motorer, pumper og gear, samt tilbyde kranservice og lovpligtige eftersyn, tilføjer han.

Med det nye navn følger en ny identitet, der skal afspejle virksomhedens retning og værdier. Navnet Rlay henviser desuden til ord som "rely" og "relæ", som skal understrege pålidelighed og virksomhedens kernekompetence inden for eltavler og elektromekanisk service.

En rebranding, der afspejler forandring

Den nye identitet er resultatet af en rebrandingproces, som begyndte med frasalget af FH Automations softwareafdeling i 2023.

Rlay har nu fokus på el-tavleproduktion og elektromekanisk service. Den nye visuelle identitet, som omfatter alt fra hjemmeside til skiltning og andre kommunikationskanaler, skal afspejle virksomhedens kerneværdier; ærlighed, innovation og kvalitetssikring.

De 5.500 kvadratmeter på Fuglevangsvej 45 i Horsens huser alt fra produktionsfaciliteter og serviceværksteder til kontorer.

- Vores nye navn, Rlay, markerer ikke kun et nyt kapitel i vores historie, men også vores fortsatte dedikation til at levere pålidelig service og innovative løsninger. Dét skylder vi historien, os selv og vores kunder at holde fast i, siger Lars Farsø.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062