23948sdkhjf

Flextronics overtager LEGO-produktion

Legetøjskoncernen LEGO outsourcer dele af sin produktion til Flextronics i Mexico og Østeuropa. En beslutning, der hviler på økonomiske overvejelser og geografiske produktionsbetingelser.
Flextronics overtager produktionen for LEGO i Tjekkiet i begyndelsen af august. Som led i ny strategi udskifter LEGO gradvist produktionen til Flextronics´ fabrikker i Østeuropa i løbet af de næste tre år.

- Vi har meget positive erfaringer med Flextronics som professionel partner, da vi har haft et nært samarbejde med dem i forbindelse med outsourcing af vores DUPLO-produkter i løbet af de sidste par år, siger Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør i LEGO.

Matt Ryan, adm. underdirektør i Flextronics’ verdensomspændende aktiviteter, siger om samarbejdet:

- Vores forretningssamarbejde med LEGO har skabt en række besparelser, der hjælper LEGO med at forbedre virksomhedens konkurrencedygtige markedsposition.

- Vi er meget spændte på vores samarbejde i de kommende år, for det betyder samtidig, at Flextronics får større mulighed for at differentiere sig på markedet og vi vil også kunne differentiere os mere på plasticstøbe-processer i knap så omkostningstunge regioner, hvilket jo forekommer i Østeuropa.

Kilde: Pressemeddelelse fra Lego. http://www.lego.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094