23948sdkhjf

Rovsing-opkøb øger omsætningen

Købet af Satellite Holdings BV kommer til at bidrage positivt på både top- og bundlinjen hos leverandøren til rumfartsindustrien.
Rovsing A/S ser frem til en øget omsætning og en forbedret bundlinje som følge af aftalen med Satellite Holdings BV (SSBV) om køb af SSBV’s produktlinie til test af satellitter.

Rovsing har købt rettighederne til i alt 31 forskellige produkter. Købet omfatter udover rettighederne den samlede dokumentation vedrørende design, produktion, test, levering og brug af produkterne samt en 18 måneders supportaftale.

Uændrede forventninger til regnskabsåret
- Købet medfører en meget væsentlig stigning i såvel omsætning som indtjening for Rovsing, lyder det fra bestyrelsen, som oplyser, at SSBV for produktlinjen i treårsperioden 2009-2011 har haft en samlet omsætning på 70,2 mio. kr. med en fortjeneste på 31,2 mio. kr.

Udmeldingen falder i en periodemeddelelse for første kvartal af regnskabsåret 2012/13, der viste en omsætning på 4,9 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) på 0,2 mio. kr. mod en forventning om et underskud på 0,6 mio. kr.

I periodemeddelelsen peger bestyrelsen især på mindre personaleomkostninger som en årsag til det positive resultat og fastholder i øvrigt forventningerne om en omsætning i størrelsesordenen 25-30 mio. kr. og et positivt resultat af primær drift (EBIT) for regnskabsåret som helhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078