23948sdkhjf

Ny direktør i TTS

Juan Farré er netop tiltrådt som Direktør for Veksø’s datterselskab, Technical Traffic Solutions.
Juan Farré kommer til at stå i spidsen for virksomhedens fortsatte vækst, herunder videreudvikling af intelligente trafiksystemer til det danske og svenske marked med fokus på funktionelt design, effektiv trafikafvikling og øget trafiksikkerhed.

- Juan Farré har gode kompetencer inden for både de teknisk tunge områder og det ledelsesmæssige, og det er netop sådan en kombination, vi har brug for i TTS. Vi er meget glade for at have fået Juan bag roret i TTS, lyder det fra administrerende direktør i Veksø, Jan Dam.

TTS har siden virksomheden blev en del af Veksø-koncernen i 2010 markeret sig med vigtige bidrag til udviklingen af energioptimerede byer, bl.a. som operatør og eneleverandør af energirigtige signalanlæg til Odense Kommune og udvikling af et helt nyt nedtællingssystem til cyklisterne på Danmarks første Cykelsupersti (Albertslundruten).

Juan Farrés baggrund
Juan Farré er 46 år, har en ph.d. fra DTU og har igennem en lang årrække arbejdet med forretningsudvikling og ledelse i videnstunge organisationer. Gennem sine ansættelser i de danske eksportkoncerner GN, NKT og ERNITEC har han som Direktør opbygget og drevet forretningsenheder til succesfuld vækst inden for områderne telekommunikation, videoovervågning og energi.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11