23948sdkhjf

Forsvarsministeren besøgte HPI Electronics & Cables

Besøget skete som led i forsvarsministerens rundtur til udvalgte danske producenter af materialer og løsninger til forsvarsindustrien.
Forsvarsminister Nick Hækkerups besøgte fredag morgen HPI Electronics & Cables i Korsør.

Til stede var også Slagelse kommunes borgmester, Lis Tribler, erhvervschef Per Madsen og andre repræsentanter samt FAD (Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark) under DI.

De fik alle en gennemgang af mulighederne på HPI Electronics & Cables, som i 2011 samlede sine aktiviteter på havnen i Korsør i helt nye lokaler med de seneste opdateringer inden for branchen.

- Vi fremstiller printplader, apparater og kabelløsninger til brug inden for mange forskellige brancher og anvendelser. HPI indgår løbende i udviklingen af nye elektronikløsninger, og sikrer et fleksibelt og omkostningseffektivt forløb, siger direktør Gert Nielsen.

Kan konkurrere med lavtlønslande
Virksomheden har i en årrække været fast leverandør inden for industri og forsvar.

- På forsvarsområdet producerer vi f.eks. specialkabler og elektroniske dele til bl.a. det danske forsvars skibe og køretøjer. Vi producerer en del specialløsninger, som leveres til en række forskellige forsvarsvirksomheder.På det seneste har vi – idet vi råder over noget af Europas mest avancerede robotteknologi – skilt os ud fra mængden af elektronikvirksomheder ved at kunne producere til priser, der kan konkurrere med lavtlønslande. Virksomheden er derfor en af pionererne i en ny tendens til at ”trække arbejdspladser hjem”, forklarer Gert Nielsen.

Han glæder sig især over at repræsentere Vestsjælland i forsvarsministeriets strategi Open for Business-strategi, som indebærer, at forsvarsattacheerne på landets ambassader skal være med til at åbne døre for danske forsvarsvirksomheder og derved åbne nye muligheder på eksportmarkederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078