23948sdkhjf

Derfor sælger de ikke Trackman for et milliardbeløb

For niende år i træk er indtjeningen i Trackman vokset og den løber samlet set op i 1,1 milliarder kroner. I 2020 landede selskabet et overskud på 256 millioner kroner før skat og en omsætning på 741 millioner kroner. 

Derfor er kapitalfonde og investeringsbanker også meget interesserede i den danske virksomhed. 

Men brødrene bag – Klaus og Morten Eldrup-Jørgensen – vil ikke sælge. Heller ikke selvom de kunne tjene milliarder på et salg, skriver Finans.

- Vi er utroligt glade for at bygge en virksomhed op, som forhåbentligt kan være vedvarende. Vi har absolut ingen ambitioner om at sælge virksomheden og vil gerne få den til at vokse til en stor dansk virksomhed, som vi og alle andre kan være stolte af. Udover at vi har det sjovt og kan lide det, vi laver, er én af årsagerne til, at vi ikke vil sælge, at vi er ret sikre på, at hvis vi solgte til en kapitalfond, ville teknologien, rettighederne og medarbejderne over tid ende op i et andet land. Det ville være synd, siger Klaus Eldrup-Jørgensen, medejer og administrerende direktør i Trackman.

Trackman har kontorer rundt omkring i verden men i brødrenes optik er der en stor fordel i at kunne trække danskerkortet, når man er ude i verden. Danskere ses nemlig som ordentlige, ærlige, kreative og dygtige.

Brødrene Eldrup-Jørgensen har derfor aldrig været i nærheden af at overveje et salg, selvom de har modtaget mange henvendelser gennem årene. Til gengæld er de to brødre nu selv gået i gang med at se om der var noget, som de kunne købe.

Trackman bygger sin succes på deres boldtracker-system, der via doppler-teknologi kan forudsige boldens bane, spin og længde, når en golf- eller baseball-spiller slår til bolden.

Herrelandsholdet i fodbold gjorde brug af Trackmans teknologi under træningen ved EM-slutrunden.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08