23948sdkhjf

Trods corona-benspænd: Wise Home har fået investorer med ombord

Wise Home, der har udviklet en løsning til hjemtagning og afregning af forbrugsdata fra lejligheder, som kan bruges til energi- og forbrugsoptimering, er kommet i mål med deres jagt på investorer.

Hele syv er det blevet til, der samlet har lagt en millionsum i Wise Home.

Og det glæder naturligvis virksomhedens direktør Per Holst.

- Det er superfedt, at det er faldet på plads. Der er tale om syv investorer, der alle er indenfor ejendomsbranchen, så de ved, hvad de har med at gøre, og hvad produktet kan, siger Per Holst til Electronic Supply.

Han fortæller, at investor-runden er gået så godt, at der faktisk var flere penge i spil, end Wise Home havde bedt om.

- Investorerne ville gerne give mere end det, vi bad om, så vi måtte pænt ringe rundt og sige, at de ikke kunne få lov at komme med alle de penge, de gerne ville. Men det tegner rigtigt godt fremadrettet, siger Per Holst.

Vil ansætte flere

Den nye kapitalindsprøjtning skal bruges til styrke virksomheden, fortæller han.

- Vi skal have gang i udviklingen, vi skal skalere og konsolidere vores forretning, og så skal vi have fat i flere folk til alle de ordrer, vi regner med kommer til at vælte ind. Det har været planen hele tiden med investeringen, og nu kan vi gå i gang, siger Per Holst.

Der er også planer om at få Wise Homes produkter ud over landegrænsen.

- Vi skal i gang med at eksportere på et tidspunkt. Vi har allerede kig på nogle områder sammen med nogle partnere, siger Per Holst, der ikke vil uddybe planerne yderligere.

En sindssyg sommer

Turen hen mod en investoraftale har været lang for Wise Home, der startede processen tilbage i efteråret. Men så kom corona, og så trak en masse investorer følehornene til sig igen. Men nu er det lykkedes for Wise Home efter en slutspurt af en anden verden.

- Vi havde egentligt signet med nogle andre, lidt større aktører, men de kom ikke fra branchen. Deres bud var også alt for lavt, og i sidste ende kunne vi ikke nå til enighed. Så besluttede vi at søge nogle mindre og derfor lidt flere investorer i stedet. Og det har nu vist sig at være en fantastisk løsning, siger Per Holst

Han fortæller, at processen med de syv investorer har været en intens en af slagsen.

- Det har været en sindssyg sommer. Vi rakte ud til de syv investorer i starten af juli, så hele sommeren gik med at få lukket aftalen, siger en glad Per Holst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094