23948sdkhjf

Nordjysk robotfirma vil hente studerende i busser

Robotvirksomheden Turf Tank, der tidligere hed Intelligent Marking, vil trække kloge hoveder til sin produktion i Hjørring. Derfor har virksomheden, der udvikler og producerer opstregnings-robotter, netop landet en aftale om tæt, strategisk samarbejde med Aalborg Universitet, skriver Nordjyske.

- Vi har lige indgået en samarbejdsaftale med Aalborg Universitet om at en del af deres ingeniørstuderende skal i praktikforløb og skrive projekter med afsæt i Turf Tank. Aalborg Universitet har stærke kompetencer indenfor udvikling af robotteknologi, og med aftalen får vi studerende til Hjørring, hvor de kan være med til at udvikle Turf Tank samtidig med at de får deres uddannelse. Og vi får kontakt til nogle dygtige mennesker, som vi gerne vil ansætte, når de er færdige på universitet, siger Olav Bjørn Jørgensen, som kender alt til problematikken med at få studerende til at pendle til Hjørring, til Nordjyske.

- Vi har tænkt os at gøre, som mange andre IT-virksomheder rundt om i verden har gjort - nemlig hente de studerende i en bus om morgenen og køre dem hjem om eftermiddagen. Det skal ikke være logistik, der afholder nogen fra at vælge Turf Tank som en del af deres uddannelse, siger han.

I øjeblikket har Turf Tank godt 30 ansatte fordelt med 15 i Hjørring og 15 i USA. Netop USA er et stort marked, hvor forventningen er flere ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125