23948sdkhjf

Printkort-virksomhed køber op i Holland

NCAB Group, der er en af verdens største leverandører af printkort med hovedkvarter i Sverige, har den 12. marts 2020 underskrevet en aftale om at købe 100 procent af aktierne i den hollandske virksomhed Flatfield.

NCAB Group har danske aktiviteter i Køge.

Flatfield er en af de førende printkort leverandører i Benelux-regionen og har også et bredt kundegrundlag i Tyskland. Flatfield omsatte for godt 208 millioner DKK i 2019.

- Det kombinerede NCAB Group og Flatfield bliver den største printkort-leverandør i Benelux-regionen samt styrker vores position i Tyskland og forstærker vores evne til at tilbyde vores kunder højere serviceniveau og bedre teknisk support. Dette giver også en værdifuld tilføjelse til vores europæiske segment og større volumener til vores fabrikker i Kina, siger Hans Ståhl, administrerende direktør for NCAB Group.

- De største fordele ved at gå sammen med NCAB-gruppen kommer fra deres omfattende fabriksbase i Kina samt verdensomspændende ressourcer. Jeg ser frem til at arbejde for NCAB Group og fortsætte med at udbygge vores forretning og tackle de mest krævende PCB-krav i vores branche, lyder det fra Arjan Sinoo, MD hos Flatfield.

NCAB blev grundlagt i 1993 og er tilstede i 17 lande i Europa, Asien og Nordamerika og kunder i cirka 45 lande over hele verden. Omsætningen i 2019 udgjorde 1.781 millioner SEK svarende til 1.241 millioner DKK.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156