23948sdkhjf

Odico- og Scape-medejer får ny formandspost

Erhvervsmanden Lars Baun, der er kendt som medejer og bestyrelsesmedlem af robotvirksomheder som Odico og Scape Technologies, er ny hovedaktionær og formand for bestyrelsen i Creo Arkitekter.

Lars Baun har nu en ejerandel på 68,97 i arkitektfirmaet, fremgår det af Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

Ikke et samarbejde
Med sit netværk og forretningsmæssige viden indenfor virksomhedsdrift skal Lars Baun være med til at bygge videre på Creo Arkitekter, blandt andet ved at trække på sine erfaringer fra robot-verdenen.

– Man skal se et udviklingspotentiale i den retning (robotteknologi, red.), forklarer Henning Gammelgaard Andersen og understreger, at der ikke er indledt et samarbejde med Odico.

Stifter og ejer
Lars Baun er i kraft af sit selskab Bauninvest ApS en ud af i alt tre stiftere af fynske Odico i 2012. Odico udvikler robotter, der alt overvejende sigter på byggesektoren og på at udvikle robotter, der kan skære elementer ude på byggepladserne. 

Igennem sit firma Baun.dk ApS ejer Lars Baun en andel af Scape Technologies svarende til 5-9,99 procent, fremgår det af CVR registeret.

Scape Technologies udvikler automationsløsninger, og står blandt andet bag et bin picking system til industrirobotter målrettet bilproducenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078