23948sdkhjf

Belægningsvirksomhed automatiserer sig til flere ansættelser

Chem-Tec Plating er klar til at udvide den nuværende medarbejderstab på 30 personer med yderligere 8-10 produktionsfolk.

Årsagen er en stigende efterspørgsel efter Uldum-virksomhedens evne til at belægge produkter med guld. Efterspørgslen har sat skub i en automatiseringsproces, som samtidig har øget behovet for flere hænder, så det bliver muligt at holde samtlige produktionslinjer kørende dag og aften.

- Man ser jo gang på gang, at der bliver ansat flere, når man automatiserer, fordi virksomheden bliver mere konkurrencedygtig og derved får mere at lave, så man alligevel bliver nødt til at udvide kapaciteten, siger Bo Hvid Mikkelsen til Randers Amtsavis.

Møbelproducent forgyldede regnskab

Han kom til virksomheden som produktionsdirektør under finanskrisen. Dengang beskæftigede Chem-Tec Plating 23 mand. Siden 2015 har Bo Hvid Mikkelsen været direktør i virksomheden, der blev grundlagt med fokus på printkort af Thorkild Mikkelsen tilbage i 1986.

Chem-Tec Plating laver i dag guldbelægninger, der primært bruges i elektronikbranchen. Men efterspørgslen er stigende fra især energisektoren, der bruger de belagte metaldele til alt fra brændselsceller til vindmøller.

Uldum-virksomheden leverede i 2018 et rekordhøjt overskud på 3,3 mio. kroner efter skat. Det skyldtes en særlig projektopgave for Fritz Hansen, der hyrede virksomheden til at belægge stel til designklassikerne, Ægget, Svanen og Dråben, med guld. Årsagen var møbelproducentens 60-års jubilæum.

2019-regnskabet er på trapperne, og selv om det bliver godt, når det ikke helt samme niveau som i 2018, siger Bo Hvid Mikkelsen til Randers Amtsavis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11