23948sdkhjf

Logos Design fejrer 25 år med stor berøringsflade

Logos Design kan i dag fejre sit 25 års jubilæum og glæde sig over, at berøringsfladen med danskerne bliver stadig større.
Logos Design kan i dag – den 5. september – glæde sig over, at virksomheden har eksisteret i 25 år.

Således har virksomheden siden 1986 designet og udviklet intelligent elektronik inden for selvbetjente betalingsløsninger, billetsalg, reservation, dankort og kreditkort betaling, informationskiosker, industrielle styringer mv. til anvendelse i blandt andet fællesvaskerier, offentlig transport, parkerings- og vejbetalingsanlæg, forlystelsesparker, vareautomater, take-away-restauranter og detailhandelskæder.

Dermed er mange mennesker dagligt i berøring med produkter, som Logos Design står bag.

Udgangspunkt for spin-offs
Logos Design var først i Danmark med en pinkodefri dankortautomat og med læsning af kontaktløse kort. I 2008 vandt Logos Design en europæisk pris for det mest innovative kredit- og loyalitetskort produkt, en interaktiv betalingsterminal med indbyggede loyalitetsfunktioner mv.

Logos Design er en entreprenørdrevet virksomhed og har gennem årene været udgangspunktet for spin-offs af 10 andre virksomheder.

Det seneste på stammen er datalogger firmaet Logos LogIT, der leverer intelligent egenkontrol til bl.a. sygehuse og fødevarevirksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094