23948sdkhjf

EMS-virksomhed med 50 ansatte trækker stikket

Gælden er for stor og banken smækker kassen i

Delfi Electronics i Sønderborg sendte fredag alle 50 medarbejdere hjem uden løn. De er blevet bedt om ikke at møde på arbejde mandag den 1. oktober. Det skriver jv.dk.

Ifølge eneaktionær i EMS-virksomheden, Hans Damm, har bestyrelsen truffet beslutningen. Hvad det kommer til at betyde, for firmaet, kan han ikke uddybe.

Delfi Electronics direktører, Christoffer Grastrup Kirkegaard og Thomas Nis Lorenzen er ifølge CVR-registret fratrådt den 28. september 2018. 

Ifølge Statstidnede er der i skrivende stund (1. september 2018, red.) ikke indgivet konkursbegæring mod selskabet. 

Stor gæld og strandet bank-forhandling
Hans Damm oplyser endvidere til jv.dk, at firmaet har ”en meget stor gæld”.

Det drastiske skridt kommer således efter længere tids forhandlinger med virksomhedens bankforbindelse, som denne uge sagde stor for mere kassekredit.

Millionomkostning ved ejerskifte 
Hans Damm overtog Delfi Groups danske aktiviteter, Delfi Electronics, Delfi Solutions og Protec Electronics, i september sidste år. 
Alle tre selskabet har i dag base i Sønderborg.

I forbindelse med ejerskiftet blev Delfi Electronics' resultat i 2016/17 påvirket negativt med 2,7 millioner kroner på grund af nedskrivning af de materielle anlægsaktiver og omstruktureringsomkostninger. Det fremgår af Delfi Electronics 2016/17-årsrapport. 

Delfi Electroncis havde samlet et underskud på 5,8 millioner kroner efter skat i 2016/17, fremgår det også af årsrapporten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109