23948sdkhjf

B&O-mand skal styre sydjysk velfærdsteknologi

Fra 1. april 2011 overtager Henrik Kagenow direktørstolen efter Henning Seiding hos Welfare Tech Region.
I en tid, hvor presset på sundhedssektoren vokser i takt med, at store årgange forlader arbejdsmarkedet, og de små årgange skal tage over, er det velfærdsteknologien, som kan være løsningen.

I Region Syddanmark er det den brobyggende organisation, Welfare Tech Region, som har til opgave at fremme nye forretningsområder og produkter inden for velfærdsteknologi. Og fra den 1. april tiltræder den nye direktør, Henrik Kagenow.

Solid erfaring fra medico-branchen
Henrik Kagenow, 56, skal med sin store erfaring fra erhvervslivet være med til at sætte turbo på udviklingen inden for velfærdsteknologier og styrke velfærdsindustrien i Danmark. Henrik Kagenow overtager direktørposten efter Henning Seiding, som går på pension.

Den nye direktør har solid erfaring fra det private erhvervsliv inden for medico- og sundhedsområdet. Han har været administrerende direktør i B&O Medicom igennem 12 år, udviklingschef i Radiometer Medical og partner i Globus Partners Ltd.

Henrik Kagenow har varetaget bestyrelsesposter i både privat og offentlig virksomhed, og været formand for Ingeniørhøjskolen i Aarhus og deltaget i Dansk Industris og Medicoindustriens arbejde vedrørende forskning, uddannelse, sundhed og innovation.

En praktiker
Henrik Kagenow vil møde partnere, medlemmer og interessenter på Welfare Tech Regions generalforsamling den 14. april 2011, men allerede nu er der rosende ord fra bestyrelsesformand Lars Kolind:

- Henrik Kagenow er praktiker; han taler ikke om iværksætteri, men har selv været med til at starte og bygge virksomheder op. Henrik var en af hovedkræfterne bag B&O Medicom, som i løbet af få år udviklede produkter og medicinske teknologier, der i dag anvendes af førende virksomheder verden over. Derfor har Henrik Kagenow de bedste forudsætninger for at hjælpe Welfare Tech Region med at få danske virksomheder inden for velfærdsteknologi til at vokse og dermed skabe jobs og indtægter til Danmark, siger Lars Kolind, bestyrelsesformand for Welfare Tech Region, og fortsætter:

- Det er et scoop for Region Syddanmark og for Danmark som land, at en kapacitet som Henrik Kagenow nu sætter sig i spidsen for Welfare Tech Region og arbejdet med at udvikle velfærdsteknologi til en ny styrkeposition for Danmark på linje med vindmøller og Lego-klodser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125