23948sdkhjf

Storordre til TTS

Technical Traffic Solutions skal ensarte 175 signalanlæg i Odense, der i dag styres af tre forskellige operatører.
Signalanlæggene i Odense Kommune skal moderniseres for at kunne leve op til de voksende krav til trafikregulering og fremkommelighed i byen. Nye signalanlæg ville ikke alene betyde bedre fremkommelighed for bilisterne, det vil også betyde en gevinst for miljøet.

En modernisering af signalanlæggene betyder en besparelse på 2.300 ton CO2 pr. år fra biltrafikken og 130 ton CO2 pr. år fra strømforbrug til signalanlæg.

Første udbud
By- og Kulturudvalget har derfor på udvalgsmødet tirsdag den 8. marts besluttet med baggrund i udbuddet og efterfølgende evalueringsproces, at kontrakten går til TTS.

- Vi er meget stolte over, at Odense Kommune har betroet TTS denne spændende opgave, og vi er overbeviste om, at vi med vore miljøbevidste trafiksikkerhedsløsninger bliver et rigtig godt match for kommunen. Vi ser frem til samarbejdet og til at skulle forskønne bymiljøet med vore unikke produkter i prisbelønnede designs, udtaler Claus E. Kotasek, kommerciel direktør i TTS.

Odense Kommune er den første by i Danmark, der har sendt signalanlæg i funktionsudbud. TTS, som vandt udbuddet, skal stå for udstyrets tekniske drift og vedligeholdelse, mens Odense Kommune bevarer myndighedsansvaret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156