23948sdkhjf

Ny digital direktør i DI

DI ansætter Lars Frelle-Petersen som digital direktør. Han skal stå i spidsen for branchefællesskabet DI Digital og en ny digitaliseringspolitisk enhed i DI

Lars Frelle-Petersen tiltræder den 1. marts som direktør i DI Digital. Han kommer fra en stilling som afdelingschef for offentlig innovation og tilsyn i Finansministeriet.

- Jeg har beskæftiget mig med digitaliseringsdagsordenen hele mit arbejdsliv og glæder mig over at blive sat i spidsen for området i Danmarks ubetinget største erhvervsorganisation. For mig er det et drømmejob og en enestående mulighed for at gøre danske virksomheder til frontløbere på denne dagsorden. Det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Lars Frelle-Petersen.

DIs administrerende direktør Karsten Dybvad glæder sig over ansættelsen af Lars Frelle-Petersen.

- Dansk Industri har de seneste år arbejdet målrettet for at sætte digitalisering på dagsordenen – både hos virksomheder, politikere og i resten af samfundet. Det er i høj grad lykkedes, men udviklingen går hurtigt, og det er vigtigt at holde Danmark i front med den digitale udvikling. Lars Frelle-Petersen er en af de mest kompetente og erfarne ledere i Danmark inden for digitaliseringsområdet, så han er den helt rigtige at sætte i spidsen for det arbejde i DI, siger Karsten Dybvad.

DI har samtidig oprettet en ny digitaliseringspolitisk enhed, som skal varetage DIs tværgående indsats på området og udvikle virksomhedsrettede initiativer på tværs af alle brancher. Det arbejde får Lars Frelle-Petersen ansvaret for som ny digital direktør.

Lars Frelle-Petersen kommer til DI fra en stilling som afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet. Han var fra 2012-2017 direktør i Digitaliseringsstyrelsen – og fra 2011-2012 vicedirektør i Økonomistyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen. Fra 2006-2011 var han kontorchef i Finansministeriet og 2005 chef i Videnskabsministeriet.

Lars Frelle-Petersen var også medlem af DI’s Digitaliseringspanel fra 2015-2017, som bestod af topledere fra både det private og det offentlige med viden om digitalisering og var nedsat for at sætte retningen for DI’s digitaliseringsindsats.

Kilde: DI

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141