23948sdkhjf

Technical Traffic Solutions indgår samarbejde med svenskere

Den danske udvikler af intelligente trafikløsninger har etableret et salgs- og distributionssamarbejde med Jönköping-virksomheden Sensys Traffic AB.
Efter at have studeret effekterne af automatisk hastighedsovervågning har Danmark besluttet sig for at indføre et system til dette i løbet af de kommende år. Gennem samarbejdet med TTS vil Sensys Traffic forsøge at komme i betragtning til den lukrative ordre.

- Gennem TTS, som er markedsledende inden for trafiksystemer i Danmark, får vi adgang til et dybt kendskab og et stort kontaktnet på det danske marked, siger Johan Frilund, VD hos Sensys Traffic.

- Som teknisk førende inden for trafikovervågning kompletterer Sensys TTS på en meget god måde. Med det her samarbejde står vi stærkt før de kommende indkøb, siger Anders D. Christensen, administrerende direktør hos TTS.

TTS arbejder bredt inden for trafik og parkering, og den danske virksomhed sælger systemer til trafikstyring via lyssignaler og variabel afmærkning samt systemer til driftsovervågning og parkeringsledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078