23948sdkhjf

Rutronik starter ny division

Komponentdistributøren etablerer nu en Lighting Solutions-division, der blandt andet skal tilbyde løsninger inden for LED-belysning.
Med etableringen af den nye division tager Rutronik et vigtigt skridt ind på markedet for belysning. Den tyske komponentdistributør tilbyder i forvejen support inden for belysningsområdet, men nu formaliseres arbejdet med belysnings-divisionen, der giver Rutroniks kunder adgang til belysningsdesignere og –ingeniører samt teknisk rådgivning inden for blandt andet LED-installationer. Det skriver Rutronik i en pressemeddelelse.

Produktprogrammet vil indeholde alt fra loftslys og spots til gadebelysning fra både eksisterende og nye Rutronik-partnere. Nøglemarkederne er blandt andet indendørs og udendørs belysning i offentlige og private bygninger og kontorer såvel som gader og pladser.

- Med vores nye Lighting Solutions-division kan vi tilbyde et unikt og omfattende program inden for hele lys- og belysningsmarkedet, der går langt videre end den traditionelle elektronikdistributør. Det vil gøre os i stand til at tage en førende markedsposition inden for dette segment, siger Markus Krieg, administrerende direktør for Rutronik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078