23948sdkhjf

Kamstrup køber svensk målerproducent

Kamstrup styrker sin position som en af verdens ledende producenter af energimålere og overtager svenske SVM Metering AB.
Kamstrup oplyser i en meddelelse, at de agter at opkøbe den svenske målerproducent SVM Metering AB af det svenske holdingselskab Ledstiernan, der ønsker at fokusere på andre forretningsområder. Med opkøbet vil Kamstrup overtage de godt 50 ansatte, alle produktionsfaciliteter og alle bestående aktiver i SVM.

Den endelige afslutning af handelen forventes inden udgangen af oktober måned.

En del af Kamstrup-koncernen
SVM bliver dermed en del af Kamstrup-koncernen, der har egen automatiseret produktion i Danmark og selskaber i Europa, Mellemøsten og Asien.

Kamstrup fokuserer primært på egen organisk forretningsudvikling, især gennem en stærk produktudvikling. SVM er en af de meget få virksomheder, der har været interessante for Kamstrup at købe.

SVM (Svensk Värmemätning) har produceret og solgt varmemålere til Sveriges varmeværker i over 60 år, men har siden 2001, hvor Ledstiernan gik ind som hovedejere, skiftet struktur og navnetræk et par gange; senest i 2009, hvor man i forbindelse med salget af Metrima Energi valgte at skifte navn fra fra Metrima til det nuværende SVM Metering AB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095