23948sdkhjf

Sunmark nyder godt af ren energi på Ærø

Da udvidelsen af solvarmeanlægget i Marstal blev godkendt, betød det øget omsætning og nye arbejdspladser hos leverandøren af anlægget Sunmark.
Det er både lokale håndværkere og landmænd på Ærø, der kommer til at nyde godt af udvidelsen af solvarmeanlægget, og den nye varmeproduktion med energipil ved Marstal Fjernvarme, skriver Fynske Medier.

Med et værksted i Marstal er Sunmark tæt på begivenhedernes centrum, og virksomheden, med hovedkontor i Svendborg, skal da også levere både solfangeranlæg og alle tekniske installationer til udvidelsen.

Sunmark ansætter lokalt
- Det er en del af aftalen, at det så vidt muligt skal udføres lokalt. Det betyder, at det vil give omsætning og beskæftigelse på Ærø, siger direktør Hans Grydhøj, Sunmark til avisen.

Han oplyser, at virksomhedens underafdeling i Vietnam skal levere solfangerne, mens resten skal produceres i Marstal.

- Aftalen som totalleverandør på de tekniske installationer kan ikke andet end få betydning for bemandingen i Marstal, siger han.

Hans Grydhøj forventer at skulle ansætte fire nye rørsmede, men han vil endnu ikke ud med helt præcis, hvor mange nye stillinger, der oprettes i kølvandet af ordren.

Udover nyansættelserne forventer Sunmark også at trække på ekspertisen fra en lang række lokale underleverandører for at kunne gennemføre sin del af projektet. Og her er der tale om både murere, tømrere og elektrikere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094