23948sdkhjf

GPV kaster sig over nyt marked

Den danske elektronikkoncern står på spring til flere komponentleverancer til radar- og satellitindustrien.
Investering i et nyt renrum på fabrikken i Aars er et af de skridt, GPV har taget for at komme i betragtning til ordrer inden for radar- og satellitindustrien. Det er nemlig et marked, der i høj grad kan give opgaver til koncernens danske enheder.

- Det er noget, vi tror, vi kan lave forretning ud af i Danmark, selvom normal industriproduktion i større og større omfang bliver flyttet til Østen – for de bliver dygtigere og dygtigere, siger Jørgen Holm head of group sales, GPV, til Ingeniøren.

Kan fastholde serieproduktion i Danmark
For GPV startede det nye markedsområde så småt, da man i 2006 vandt en kontrakt på underleverancer til tre radarsystemer på tre inspektionsskibe til Søværnet.

Men Jørgen Holm forklarer, at man først for alvor har fået skabt et marked for komponenterne igennem det seneste år, men han anser det for sandsynligt, at satsningen kan være med til at fastholde en del af GPV’s serieproduktion i Danmark.

Han vil dog ikke afsløre, hvilke projekter GPV gerne vil være underleverandører til, men satsningen har blandt andet betydet, at man er blevet underleverandør til Lockheed Martin.
Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094