23948sdkhjf

KUKA skal levere 700 robotter til Audi

Bilfirmaet har lagt en rammekontrakt ved KUKA Roboter GmbH for levering af 700 industrielle robotter til produktion af bilkarosserier til Audi A3.
Robotterne skal bruges i Ingolstadt hvor bilproducenten er i gang med at opstille en ny bilkarosseri-linje til Audi A3.

Produktionen vil inkludere flere innovative produktionsteknologier og skal også benyttes af andre Volkswagen Group Brands.

Tocifret millionbeløb
Audi AG har valgt den nye KRC4 generation af controllere fra KUKA Roboter, som vil blive brugt for første gang af en stor bilproducent.

- Vi har et langvarigt partnerskab med Audi AG og Volkswagen Group, og vi er meget glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med dette nye projekt, siger Manfred Gundel, CEO i KUKA Roboter GmbH.

AUDI AG's totale ordrevolume for levering af disse robotter ligger i den lave ende af et tocifret millionbeløb i Euro og skal leveres i 4. kvartal af 2010.

KUKA Nordic AB er en leverandør af fleksible, robot-baserede systemer til automatisering inden for bilindustrien, luft-og rumfart, solenergi og fremstillingsindustrien og har sine kernekompetencer inden for udvikling, fremstilling og salg af industrielle robotter, kontrollører, software og lineære enheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093