23948sdkhjf

Rutronik satser på energieffektivitet

Elektronik-10: Under mottoet ”Morgendagens teknologi i dag” præsenterer Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH sig som udbyder af innovative komponenter og komplette løsninger.
Rutronik sætter fokus på energieffektivitet. Med komponenter og applikationer til smart metering og miljøvenlige LED-belysningskoncepter samt elektromekaniske komponenter til lighting og energibesparende applikationer har Rutronik for længst positioneret sig som udbyder af topmoderne og innovative løsninger. Takket være dybdegående teknisk ekspertise og førsteklasses komponenter inden for alle produktområder formår Rutronik at realisere optimalt afstemte løsninger. Og det kan med al tydelighed ses på messestanden: Den belyses udelukkende af LED belysning. Deres høje energieffektivitet gør dem yderst strømbesparende. Og eftersom de nærmest ikke afgiver varme, opvarmer de ikke standen – hvilket er en mærkbar forskel for enhver messebesøgende.

Ved en terminal har de besøgende mulighed for at afprøve de nye funktioner på e-commerce-platformen ”Webg@te”, med hvilken Rutronik nu i fem år har tilbudt ”stock around the clock”. Bag Webg@te står et multifunktionelt online-værktøj, som ud over produktkataloget også tilbyder en product change notifications database og et bekvemt indkøbssystem. På det seneste har brugerne desuden hurtigt og nemt kunne søge efter alternative produkter. Ved hjælp af de tekniske parametre viser systemet en liste over alternativer for udsolgte produkter og alternative produkter med en kortere leveringstid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094