23948sdkhjf

Data Respons-ansatte motionerer sig til højere produktivitet

Herlev-virksomheden vil belønne de medarbejdere, der dyrker mest motion. Sundere medarbejdere giver højere produktivitet, mener direktør Lasse Viegang Hansen.
En rejse til Østrig er lokkemaden til det team af medarbejdere hos Data Respons, der er mest aktive. Men det er ikke blot medarbejdernes velvære, som administrerende direktør Lasse Viegand Hansen tænkte på, da han lancerede projektet.

- Der er hårdt pres på dansk erhverv, og for at kunne overleve i den internationale konkurrence skal vi være mere produktive. Vi har fx allerede fået kvinderne på arbejdsmarkedet og satset på teknologi. Det høje lønniveau vil ingen pille ved. Det, der er tilbage, er, at den enkelte skal fungere optimalt på arbejdet. Det kræver et godt helbred, udtaler Lasse Viegand Hansen til Berlingske Business.

Konkurrerer med andre nordiske lande
60 af Data Respons’ 80 ansatte har derfor siden starten af juni knoklet derudaf på cykler, i løbesko eller lignende for at samle point til konkurrencen. Alle medarbejdere er inddelt i teams, som skal konkurrere mod hinanden internt.

Pointene udregnes efter et sindrigt system, hvor medarbejderne er inddelt i niveauer alt efter, hvor meget de er vant til at motionere. En nybegynder scorer således flere point for 5 km løb end en eliteudøver.

Konkurrencen slutter fredag, når Data Respons holder firmasommerfest, og her vil vinderne blive afsløret. Her vil det også vise sig, om de danske medarbejdere kan slå kollegerne i Norge, Sverige og Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078