23948sdkhjf

Thrane & Thrane med i verdens hårdeste kapsejlads

Thrane & Thrane er hovedsponsor af kommunikationsudstyr til Volvo Ocean Race 2011/2012.
Den danske producent af kommunikationsudstyr kommer til at spille en afgørende rolle i det kommende Volvo Ocean Race.

Aftalen om sponsoratet omfatter levering af satellit- og radiokommunikationsudstyr – blandt andet Thrane & Thranes nyeste generation af Sailor FleetBroadband og VHF-udstyr til samtlige Volvo Open 70 racerbåde.

Uvurderlig feedback
- Volvo Ocean Race handler i høj grad om ekstreme udfordringer for både mandskab og udstyr, som man næsten ikke kan forestille sig. At deltage med udstyret fra Thrane & Thrane er derfor en unik mulighed for både at demonstrere vores ”State-of-the-Art-teknologi” - og samtidig teste udstyrets sikkerhed, præcision, robusthed og alle øvrige features for øjnene af verdens dygtigste og mest respekterede sportsfolk, siger Walther Thygesen, CEO i Thrane & Thrane.

- Det sker live over for et globalt publikum af sejlere og professionelle inden for mange andre sektorer, som forstår at værdsætte, hvordan teknologien fra Thrane & Thrane kan udnyttes optimalt i mange sammenhænge. Det er ganske enkelt den ultimative test at være med i Volvo Ocean Race, og den feedback, som vi får fra besætningerne og fra alle øvrige eksperter, er uvurderlig for vores fortsatte udviklingsarbejde, fortsætter han.

Kapsejladsen starter i Alicante i oktober 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531