23948sdkhjf

William Demant har anledning til yderligere optimisme

Producenten af høreapparater har set en tilfredsstillende udvikling i årets første kvartal, især fordi lanceringen af Oticon Agil forløber bedre end planlagt.
William Demant Holding-koncernen har i årets første kvartal opnået en tilfredsstillende organisk vækst trods hårdt vintervejr i både Europa og USA.

Vejret synes at have lagt en vis dæmper på efterspørgslen

Et stærkt momentum blev i marts måned opnået i kraft af et godt salg af Oticon Agil, som indtil nu har overgået koncernens forventninger.

Positiv effekt
Den globale lancering af Oticon Agil – Oticons anden generation af trådløse høreapparater – i begyndelsen af marts har således været vellykket, og produktfamilien er i dag fuldt tilgængelig på alle hovedmarkeder.

Oticon Agil har haft en positiv effekt på koncernens salgsmiks og dermed de gennemsnitlige salgspriser.

Ud over engrossalg af høreapparater har koncernens øvrige aktivitetsområder, dvs. detailsalg af høreapparater, diagnostiske Instrumenter og personlig Kommunikation, ligeledes klaret sig tilfredsstillende og i overensstemmelse med de lagte planer.

Yderligere optimisme
Selskabet fastholder nu forventningerne til markedsvæksten for 2010 som udmeldt i Årsrapport 2009. Dermed forventer selskabet fortsat en volumenvækst på det globale høreapparatmarked på 2-4 % og en neutral til svagt negativ udvikling i de gennemsnitlige engrospriser.

De tidligere udmeldte forventninger til koncernens engrossalg af høreapparater i 2010 fastholdes, omend det positive forløb af Agil-lanceringen giver anledning til yderligere optimisme baseret på såvel tilbagemeldinger fra kunder og slutbrugere som det realiserede Agil-salg i produktets første måneder på markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079