23948sdkhjf

Nyt underskud hos Partnertech

EMS-koncernen ser dog flere tegn på bedring hos kunderne.
Nettoomsætningen endte på 557,4 mio. svenske kr. (433,2 mio. kr.) hos EMS-producenten i første kvartal 2010. Det svarer til en tilbagegang på 36,8 mio. svenske kr. (28,6 mio. kr.) fra året før.

Resultat efter skat blev et underskud på 5,1 mio. svenske kr. (-4,0 mio. kr.) mod et overskud på 0,5 mio. svenske kr. (0,4 mio. kr.) i første kvartal 2009.

- Salget i første kvartal er stort set i paritet med fjerde kvartal 2009, men lavere end første kvartal 2009. Udfaldet afspejler markedsudviklingen, hvor lavkonjunkturen først blev mærkbar for koncernen i andet kvartal sidste år. Det indebærer, at omsætningen i første kvartal 2009 var højere end samtlige øvrige kvartaler hele sidste år, men at udviklingen derefter har været relativt stabil om end på et lavere niveau, siger administrerende direktør Rune Glavare.

- Vi har i det seneste kvartal set en vis efterspørgselsstigning, især i slutningen af kvartalet. Det er dog for tidligt at sige, om opgangen blot er tilfældig eller begyndelsen på en mere langsigtet bedring. Der er positive tegn i flere retninger inden for industrien og et stabilt underliggende behov, men markedet er fortsat usikkert, og mange kunder vælger hellere længere leveringstider end at opbygge lagre, siger Rune Glavare.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129