23948sdkhjf

Rovsing nedjusterer efter tabte ordrer

Skovlunde-virksomheden havde regnet med millionordrer til Galileo-projektet, men må nu se sig forbigået.
I alt havde Rovsing afgivet fire sluttilbud til en værdi af mere end 100 mio. kr. på gensalg af allerede udviklede systemer til Galileo.

Allerede før jul blev Rovsing forbigået med to tilbud til en værdi af mere end 50 mio. kr., da et konsortium ledet af Astrium GmbH blev fravalgt som leverandør af satellitter.

Vraget til to ordrer
Nu er den danske softwareproducent så blevet fravalgt til yderligere to ordrer, også til en værdi af mere end 50 mio. kr., fra et konsortium med OHB GmbH i spidsen.

- Den ene ordre blev tabt forleden, da vor underleverandør uventet pludselig trak sig fra tilbuddet grundet lukning af selskabet, og vi har netop fået at vide, at heller ikke den anden ordre går til Rovsing, skriver Rovsing i en fondsbørsmeddelelse.

De tabte ordrer betyder, at Rovinsg nu nedjusterer sine økonomiske forventninger til 2009/2010. Omsætningsforventningerne nedjusteres med 50 mio. kr. til 35-38 mio. kr., og forventningerne til EBIT nedjusteres med 6-9 mio. kr. således, at man nu forventer et negativt resultat på 6-9 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094