23948sdkhjf

Fejlslagent samarbejde med koreansk leverandør skyld i Kjaerulff-konkurs

Direktøren for Kjaerulff 1 garanterer dog for, at konkursen ikke vil berøre danske forhandlere, og at man står ved sine garantiforpligtelser i Danmark.
I sidste uge meddelte Kjaerulff 1, at koncernens danske og finske datterselskab var blevet begæret konkurs, og nu afslører direktør Karsten Kjærulff, at det blandt andet var et fejlslagent samarbejde med den koreanske leverandør Topfield, der fik det finske datterselskab til at vælte. Ifølge Karsten Kjærulff ville koreanerne ikke tage ansvaret for en række defekte set top-bokse, man havde leveret til Kjaerulffs finske kunder, og ydermere etablerede koreanerne sig selv på det finske marked og pressede på den måde det danske selskab ud.

- Man skal passe meget på koreanske virksomheder, for den første dag markedet ændrer sig, er de ikke til at have med at gøre, men laver alle mulige tricks, forklarer Karsten Kjærulff til CRN.dk.

Til gengæld lover han, at problemerne nu er ryddet af vejen, og at ingen danske forhandlere vil blive berørt af problemerne i Finland. Fremadrettet vil Kjaerulff 1 nemlig kun benytte sig af europæiske leverandører, og derfor tror Karsten Kjærulff ikke, at der blive problemer med set top-boksene i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125