23948sdkhjf

Rutronik hædret af Samsung Electro-Mechanics GmbH

Samsung Electro-Mechanics har udnævnt Rutronik som ”Distributor of the year 2008”.
I 2008 lykkedes det Rutronik at få adskillige nye kunder til Samsungs komponenter, at øge salget betydeligt samt at udvide markedsandelen for keramiske kondensatorer. I løbet af perioden er Rutronik blevet Samsungs stærkeste partner i Europa.

- Udover disse rent økonomiske aspekter er en af de ting, vi værdsætter højst ved Rutronik, virksomhedens stærke tilstedeværelse over hele Europa samt det førsteklasses samarbejde, vi har haft med Rutronik illustreret ved deres værdifulde bidrag til produktudviklingen samt det succesfulde reklameprogram, man har taget initiativ til, siger senior sales manager Frank Göbel fra Samsung Electro-Mechanics.

- Med en franchise-kontrakt for hele Europa er Samsung en af Rutroniks største leverandører inden for den passive sektor. Udover succesen med standardkomponenter er Samsung også blevet en stærk partner med hensyn til innovative produkter især inden for keramiske kondensatorer, forklarer Holger Franke marketing director for passive komponenter hos Rutronik.

Kilde: Rutronik - http://www.rutronik.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094