23948sdkhjf

Data Respons vokser fortsat i Danmark

I takt med den voksende brug af computerintelligens i produkter og infrastruktur forsætter væksten hos Data Respons, både for koncernen som helhed og i Danmark.
Specialisten i indlejrede løsninger, Data Respons med kontorer i Herlev, Skanderborg og Sønderborg kan endnu engang præsentere høj vækst i både omsætning og overskudsgrad i det netop afsluttede regnskab for tredje kvartal.

Kvartalsregnskabet for koncernen viser en samlet vækst i omsætningen på 21 % svarende til en stigning fra 152 mio. norske kr. til 184 mio. norske kr. i tredje kvartal i 2008. Også på indtjeningen klarer koncernen sig fint med en vækst på 25 % fra 11,6 mio. norske kr. til 14,5 mio. norske kr. i tredje kvartal 2008.

Solid fremgang i Danmark
Data Respons’ danske afdeling følger godt med på vækstraterne. Afdelingens vækst i omsætningen er på 23 %, eller en stigning fra 35,1 mio. norske kr. til 43.3 mio. norske kr. i tredje kvartal i år.

- Vi har fået rigtig godt fodfæste hos en lang række kunder i ikke-cykliske brancher, som ikke er så følsomme over for konjunkturudsving. Disse kunder har meget langsigtede produktplaner og søger ofte en strategisk partner til at hjælpe dem i deres produktudvikling, siger Tommy Andersen, administrerende direktør, Data Respons A/S.

- Den omsiggribende finans- og kreditkrise betyder samtidig begrænsninger i headcounts i mange virksomheder, hvilket øger kundernes fokus og interesse for outsourcing, samt deres træk på vores fleksible konsulentressourcer, fortsætter Tommy.

Data Respons’ kunder ligger blandt andet inden for brancher som medico, telekom, vedvarende energi, transport og traditionel industri.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13