23948sdkhjf

Elektronikstikproducent forudser leveringsudfordring

Lever efterspørgslen på et nyt produkt op til forventningerne, skal Holmstol-firma opruste endnu mere.
Belden Cekan er klar til at præsentere et nyt, specielt netværksstik. Det er frugten af to års udviklingsarbejde med internationalt islæt. I processen har udviklerne ved firmaet i Holmstol nær Silkeborg nemlig arbejdet sammen med moderselskabet, Beldens, afdeling i Canada. Det skriver Midtjyllands Avis.

Produktlanceringen sker også internationalt:.

- I første omgang bliver de lanceret i USA. Først til efteråret kommer de på markedet herhjemme. Men allerede nu kan vi forudse, at det kan blive svært at leve op til efterspørgslen, fortæller Frank Andersen, fabrikschef ved Belden Cekan, til Midtjyllands Avis.

Flere folk og automatisering
Som forberedelse til de skyhøje forventninger har elektronikstikproducenten allerede oprustet. Hvor der i mange år har været 25 ansatte, er man nu oppe på 28. Viser det sig at være for få, er firmaet klar til at hente endnu flere ind.

Dele af produktionen, bukning af stikkets printplade, foregår stadig manuelt. Det bliver efter planen snart automatiseret.

Belden Cekans 2015-årsrapport, som blev offentliggjort for nylig, var opløftende læsning. Med et overskud efter skat på 4,97 millioner kroner var det tredje år i træk, at firmaet overskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063