23948sdkhjf

William Demant går nye veje

Høreapparatgiganten stiller sig ikke tilfreds med at være producent af høreapparater.
Væksten på markedet for høreapparater er ikke stor nok til at William Demant kan indfri sine vækstmål. Høreapparatkoncernen er derfor i færd med at skifte kurs.

For det er ikke længere nok blot at være producent af høreapparater. Selvom høreapparater udgør 86 procent at forretningen vil koncernen brede sig ud til det større felt ”hearing health care”. Dermed adskiller William Demant sig fra de øvrige, største spiller på markedet. Det skriver finans.dk.

- Vi står med en meget stærk og diversificeret forretning, som altsammen koncentrerer sig om noget, der har med hørelse at gøre. Dermed har vi en virkelig stærk og bred vækstportefølje at kigge ind i i stedet for en meget smal, siger Søren Nielsen, viceadministrerende direktør i William Demant, til mediet.

Nyeste tiltag er de dyrere høreimplantater, cochlearimplantater og benforankrede høreapparater. Feltet udgør kun 4 procent af William Demants forretning. Men vækstraterne ligger på et højt niveau, så målet er at flytte sig fra en markedsandel på blot 2-3 procent til at sidde på en tocifret andel af markeds.

Sidste del af William Demants forretning er diagnostisk udstyr, der stå for en tiendedel af omsætningen, svarende til over en milliard sidste år. På markedet som helhed har den danske koncern omkring 40 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078