23948sdkhjf

Investoropgør mod Hesalight

Belysningsselskabet har misligholdt erhvervsobligationer, lyder det fra en gruppe investorer.
Hesalights investorer har fået nok. På vegne af en stor gruppe investorer har Nordic Trustee indkaldt til et investormøde den 17. juni. Her vil de have erklæret obligationerne misligholdt.

Årsagen er for det første, at Erhvervsstyrelsen har afvist Hesalights 2014-årsrapport. Samtidig tyder meget på, at selskabets 2015-årsrapport også skal ændres for at blive godkendt. Erhvervsstyrelsens kendelse tyder på, at Hesalight ikke har levet op til kravene i obligationsaftalen, fremgår det af mødeindkaldelsen.

Ydermere har Hesalight muligvis ændret forretningsmodel i forhold til kreditter, hvilket også kan være i strid med obligationsaftalen. Endeligt ser det ifølge mødeindkaldelsen ud til, at selskabet har gennemført handler med ejeren, som måske ikke er foretaget på baggrund af armslængdeprincippet.

Målet med mødet er at indlede en dialog med Heasaligt, få yderligere information om forholdene samt fremsætte mulige tilføjelser til obligationsaftalen.

Blandt investorerne, som har skudt 588 millioner kroner i selskabets erhvervsobligation, finder man Pensiondanmark, Pensam og Danske Capital.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079