23948sdkhjf

Fremtiden flytter igen til Aarhus

Internet Week Denmark 2016 omdanner for tredje år i træk Aarhus til én stor digital byfest.
Den 9.-13. maj 2016 afholdes Internet Week Denmark for tredje gang i og omkring Aarhus. Den digitale byfest byder på fem festivaldage spækket med events med alt fra virtual reality, droner og førerløse biler til cyber-security, sundheds-it og digital uddannelse – alt sammen præsenteret af de førende såvel danske som internationale eksperter på området.

Dokk1 bliver i år Internet Week Denmarks samlingssted. For ud over de op mod 100 events, som afholdes rundt om hos østjyske virksomheder og uddannelsesinstitutioner, så danner aarhusianernes nye legeplads og bibliotek rammen om en lang række events og udstillinger i internettets navn.

- Dokk1 er skabt af og for borgerne, og den er solidt forankret i byens mennesker. Derfor er Dokk1 en oplagt scene for Internet Week Denmark, der netop sætter fokus på teknologien fra menneskers synspunkt, sagde Rolf Hapel, forvaltningschef, Borgerservice og Biblioteker, Aarhus Kommune.

I løbet af ugen kan professionelle, drengerøve, familier og alle andre i og over Dokk1 opleve droneflyvning, lego-robotter, kunstig intelligens, virtual reality, førerløse biler, smartwatches, børn der programmerer og meget, meget mere.

Internet Week Denmark er en festival, som fejrer internettet og den succes og betydning, som internettet har for vores liv – både i vores professionelle arbejdsliv og vores private hverdag. Ud over en uge med liv, leg og læring om internettets fantastiske fordele, kringelkroge og overraskelser, er formålet med Internet Week Denmark at sikre Danmarks fremtidige position blandt de mest digitale og innovative lande i verden. Internet Week Denmark blev afholdt første gang i 2014. I 2015 var mere end 3.000 deltagere med til at fejre Danmarks succesfulde og voksende internet-økonomi.

Her kan du læse mere om Internet Week Denmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062