23948sdkhjf

Ekstremlysleverandør professionaliserer forretningen

ELS Group har netop fået en certificering i hus og arbejder på yderligere en.
Blot otte måneder efter stiftelsen har ELS Group i Frederikshavn opnået ISO 9001 certificering fra Bureau Veritas. Kvalitetscertificeringen er en del af firmaets nye strategi, der er lagt for producenten af LED-belysning til ekstrem-miljøer og ex zoner, hvor kvalitetssikring er et ultimativt krav.

Endvidere er ELS Group påbegyndt overbygning af kvalitetssystemet med ISO 80079-34 certificering, så man er i stand til selv at producere belysning til Ex Zone 1 og Zone 0 miljøer.

- Vores ISO 9001 certificering er et

Referenceprojekt gav bonus

ELS Group har netop fået vores første ordre på nødbelysning til vejtunneller i Norge, et marked der er store forventninger til.

Samtidig er firmaet i gang med at levere facadebelysning til Vendsyssel Ny Teater i Hjørring. Opgaven er afledt af selskabets referenceprojekt på Telenor Arena i Oslo, som Søren Niebuhr betegner som en fantastisk reference at åbne døre med til nye projekter .
skridt på vejen til at professionalisere hele den måde, vi arbejder på, lige fra udvikling til produktion og samtidig er det en slåstempling af vores kvalitetskompetencer overfor vores kunder. Den kommende certificering vil åbne yderligere markedsmuligheder indenfor ekstrem-belysning i ex miljøer, hvor vi dermed bliver i stand til selv at producere armaturer til ATEX ex zoner, forklarer Søren Niebuhr, administrerende direktør I ELS Group.

Har fået bedre fat
ELS Group blev dannet sidste efterår. ELS Group i Frederikshavn overtog sammen med stifteren af TL Lyngsaa i Silkeborg, Torben Laustsen, aktiviteterne i TL Lyngsaa, der har udviklet og produceret LED belysning i mere end 20 år.

- Vores fusion er gået godt - med de sædvanlige udfordringer, som et generations- og ejerskifte kombineret med en ambitiøs vækstplan medfører. Vi har fået bedre fat i den maritime sektor i Danmark og Norge, mens offshore er blevet nedprioriteret med de lave investeringer, der ligger i den sektor for tiden, lyder det fra Søren Niebuhr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063