23948sdkhjf

Chemometec gør klar til at sælge nye instrumenter

Når det succesrige teknologiselskab sender et nyt instrument på markedet senere på året, bliver det med håndbremsen trukket.
Salget af analyseinstrumenter steg med godt 50 procent hos Chemometec i første halvår af 2015/16. Nu er den nordsjællandske producent af udstyr til tælling og analyse af celler så ved at lægge sidste hånd på et nyt produkt.

I første halvdel af 2015/16 er der blevet opbygget en prototype af Chemometecs nye high-end billedcytometer til avancerede celleanalyser, og indtil videre lever teknologien op til forventningerne. Billedcytometret henvender sig til markedet for flowcytometri samt HCS markedet, og man arbejder på at identificere yderligere anvendelsesområder.

I foråret 2016 vil prototypen blive forfinet og tilrettet, så den er klar til ekstern afprøvning. Instrumentet forventes fortsat at blive frigivet til salg i efteråret 2016.

Parallelt med udviklingen af billedcytometret arbejdes der også med udviklingen af NC-High, som er en celletæller med høj analysekapacitet. Produktudviklingen følger planen, og produktet ventes klar til salg medio 2017.

Gradvis lancering
Salget af de nye produkter kommer til at foregå direkte via Chemometecs egne sælgere og ikke via distributører.

Lanceringen kommer også til at ske gradvist, og det er der en god grund til.

- Vi går ikke bredt ud og sælger det for fuld skrue over hele verden i starten. Vi skal lige have en fornemmelse af det, og det kan være, at der er noget, der lige skal rettes til. Så vi starter i nærmiljøet i Danmark og Europa, siger Michael Eising ifølge npinvestor.dk til Ritzau Finans.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109