23948sdkhjf

Global internet-konference kommer til Danmark

København danner rammen, når ICANNs globale konference i marts 2017 samler over 2.000 internet-eksperter.
Den 11.-16. marts 2017 samles mere end 2.000 af verdens førende internetinteressenter i Købehavn for at drøfte, hvordan internettet styres i fremtiden. Anledningen er ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) årlige konference, som næste år skal afvikles i Danmark.

Konferencen afholdes af Erhvervsstyrelsen, Dansk Internet Forum og Wonderful Copenhagen. Konferencen er åben for alle interesserede.

- Det er positivt for dansk erhvervsliv, at ICANN har valgt at holde deres næste konference i København. Internettet er den grundlæggende infrastruktur for moderne tids vækst og innovation. Alle dele af samfundet, ikke mindst erhvervslivet, er afhængig af, at vi har et globalt, frit og åbent internet, som alle brugere kan have tillid til. Og styringen af internettet er afgørende for, hvordan vi forvalter dette globale fælles gode, udtaler erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.

ICANN er en international non-profit organisation baseret i USA, som varetager den overordnede styring af internettet. ICANN varetager blandt andet administrationen af domænenavne og IP-adresser på globalt plan. ICANN er en såkaldt multistakeholder organisation. Beslutninger, der bliver truffet af ICANN's bestyrelse, baseres på input fra internetsamfundets interessenter, der er repræsenteret i ICANN's underliggende interessentgrupper og rådgivende komiteer. Alle interessenter kan deltage i dialogen om styringen af internettet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078