23948sdkhjf

Knæk i tilliden til Topsøes topchefer

I takt med, at Haldor Topsøe skruer ned for forventningerne, går det ned ad bakke for investorernes og medarbejdernes tillid til ledelsen.
Tre år i streg har Haldor Topsøe ikke nået vækstmålene, som fulgte med den ambitiøse vækststrategi fra 2012. Målsætningen var en seksdobling af omsætningen i 2025 svarende til en forøgelse fra 5 mia. kr. til 30 mia. kr.

Heller ikke i år ligger det i kortene, at katalysatorproducenten når målene, skriver Børsen.

På spørgsmålet om, hvorvidt selskabet i år indfrier forventningerne, svarer Haldor Topsøes administrerende direktør Bjerne S. Clausen således til avisen:

- Det gør vi nok ikke. Men det er jo en langsigtet strategi, der rækker til 2020. Vi mener stadig, at markedet kommer tilbage og væksten med de investeringer i nye fabrikker, vi har foretaget.

Mistroiske medarbejdere
I kølvandet på nedjusteringerne og den store fyringsrunde tidligere på året, der betød farvel til 160 medarbejder, har investorernes tillid til Topsøe-ledelsen lidt et knæk.

Internt blandt medarbejderne kan troen på ledelsen ifølge Børsen, der er blevet kontaktet af en whistleblower, også ligge på et meget lille sted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094